De strijd aangaan met de kilo’s en de centimeters!

De strijd met de kilo´s en de centimeters is begonnen voor team Raakt Media.

Anika ging afgelopen woensdag van start met een buikomvang van 103,5 cm en een gewicht van 84,2 kilo.

Na mijn eerste behandeling van de Lipo 3 ging Karin van Body en Beauty center I Care mij meteen weer meten en ik was stiekem een beetje sceptisch want tja na 1 behandeling al centimeters kwijt, ik dacht dat het niet kon. Nou mijn twijfel werd direct weggenomen want er was maar liefst al 2,5 centimeter vanaf. Na een uitzinnig vreugde dansje van mij deed Karin mij in het Lymfedrainage pak, dit pak zorgt door middel van compressietherapie dat je lymfecirculatie tot tienmaal sneller gaat stromen dan normaal en raak je dus sneller je afvalstoffen en overtollige vocht kwijt. De naam van het pak zegt het eigenlijk al, lymfedrainage pak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *