In deze tijd toch op reis? Dat kan!

In mijn vorige blog schreef ik al dat ik met een dubbel gevoel rondliep: de wereld staat op z’n kop en ik schrijf een blog over vakantiebestemmingen? Dat klonk tegenstrijdig.
En dat klinkt het nog steeds een beetje. Maar aan de andere kant is het ook weer eens verfrissend om ander nieuws te lezen dan nieuws wat gerelateerd is aan het corona-virus.

En daarom neem ik u deze week virtueel mee op reis! Want ook al kunnen we fysiek niet op pad, ook digitaal valt er genoeg te ontdekken. Zowel in eigen land als in het buitenland. Gaat u met mij mee op reis?

 1. Het Anne Frankhuis – Amsterdam
  Het Anne Frank-huis in Amsterdam heeft de mogelijkheid om virtueel een kijkje te nemen in het Achterhuis. Niet alleen interessant voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen.
  https://www.annefrank.org/nl/anne-frank/het-achterhuis/
 2. Het Rijksmuseum – Amsterdam
  Het Rijksmuseum is zeker een bezoekje waard. Alleen kan dit nu niet fysiek. Gelukkig hebben ze daar iets op gevonden: door middel van Streetview kan je een rondleiding krijgen door het museum. Tevens een goed idee als voorbereiding op een fysiek bezoek!
  https://artsandculture.google.com/search/streetview?p=rijksmuseum
 3. Londen – Engeland
  In een eerdere blog schreef ik al over de onontdekte plekken van Londen. Maar ook de bekende plekken zijn indrukwekkend. Via deze website kan je een virtueel bezoek brengen aan Londen!
  https://360.visitlondon.com/#
 4. Nationale Parken in Amerika
  Voor de natuurliefhebber! Deze website geeft je de mogelijkheid om enkele Amerikaanse Nationale Parken via de computer te ontdekken! Onder andere Bryce Canyon in Utah en het Dry Tortugas Park in Florida kan je bekijken. Een echte aanrader!
  https://artsandculture.withgoogle.com/en-us/national-parks-service/parks
 5. Wadi Rum woestijn – Jordanië
  Dit 6-minuten durende filmpje geeft een prachtig beeld van de indrukwekkende Wadi Rum Woestijn. Het is alsof je zelf in een helikopter zit en over de woestijn heen vliegt!
  http://www.airpano.com/360video/Video-Wadi-Rum-Full/

Heeft u zelf ook een tip voor een virtuele reis? Laat het weten!
Tot de volgende keer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *