Na ruim 6 jaar houdt ze mij nog in de gaten…

Mijn kennismaking met Karin van I care begon ruim 6 jaar geleden, ik 94 kilo en op zoek naar een oplossing voor al die kilo´s. Door mijn werk bij de lokale krant in die tijd kwam ik Karin tegen en die bood mij toen mijn gouden kans aan, afvallen op de fiets Sun 400 en in ruil daarvoor elke week een column in de krant. Zo gezegd zo gedaan 6 weken later was ik nog maar 80 kilo!

Nu na al die jaren spreken wij elkaar nog steeds en inmiddels heb ik samen met Ramona een eigen Polderse nieuwssite. Karin heeft ook niet stilgezeten en zich door ontwikkelt. Vandaar nadat wij een samenwerking waren aangegaan met elkaar, daar de vraag kwam of ik nog steeds tevreden was. Nou qua kilo’s wel, er mag voor het mooie nog 4 kilo af maar ja het is dat vervelende buikje! Echt een klassiek probleemgebied de buik en billen, dat wil gewoon wat lastig verdwijnen bij mij. Karin keek mij aan en zegt tegen mij: dat kan ik regelen! Met de Lipo 3, dit apparaat verwijderd opgehoopt vet op specifieke plekken.

Wat dacht je ervan Anika, gaan we weer het avontuur aan met elkaar? Jij ga 4 weken je best doen met je voeding en supplementen en ik verzorg de behandelingen. Dus volmondig kwam er een JA van mijn kant af. Ik ga de volgers van Raakt Media meenemen net als jaren geleden de lezers van de CTR in mijn tocht naar wat minder centimeters in omvang en een paar kilo lichter! Kijken of wij dat buikje kunnen doen laten slinken.

Dit keer ga ik het niet alleen doen, mijn compagnon Ramona gaat het traject volgen wat ik jaren terug heb mogen volgen. Samen als Raakt Media gaan wij hier wekelijks verslag van doen op onze online kanalen door middel van columns, foto´s, post´s en filmpjes. Vanaf aankomende zondag staat het eerste verslag online op onze site. Blijf ons volgen in ons avontuur bij Body en Beauty center I Care.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *