Samen sta je altijd sterker!

Dit is hem dan, mijn eerste blog voor Raakt Media. Deze gaat bestaan uit een korte voorstel ronde over wie ik ben en over wat ik ga schrijven de komende maanden voor jullie.

Een tijdje terug kwam Anika van Raakt Media bij mij in de lucht: ´Hoe zou jij het vinden om met regelmaat een blog te schrijven voor onze website?‘ Ik hoefde hier niet bijster lang over na te denken. Want een platform dat zo dichtbij de polder staat en wat mij de mogelijkheid biedt om mijn hersenspinsels te delen daar zeg ik geen nee tegen.

Eerder hebben de dames al eens aandacht besteedt aan mijn alter ego Zwerfie Anna Paulowna. Onder die noemer ruim ik zwerfafval op in Anna Paulowna en vraag ik via social media aandacht voor het probleem van zwerfafval.

Wie ik ben? Arnoud Blijdorp 38 jaar jong, woonachtig in Anna Paulowna en vader van Julian en Sophie. Van jongs af aan ben ik al begaan met natuur en milieu. Ik ben begonnen met deze “hobby” vanwege mijn kinderen, ik zie hun graag opgroeien in een schone en mooie wereld. En mij is geleerd dat als je wat wilt veranderen, dat dat als eerste bij jezelf begint.

In de blogs zal ik je meenemen langs onderwerpen die ik interessant vindt. Dat kan variëren van mooie plekken in de polder tot zwerfafval. Of wat te denken van planten die je op straat tegenkomt én gewoon kunt gebruiken bij het eten. Oftewel…. van alles en nog wat…maar zeker niet alledaags.

Je hoort snel weer van me!

Een schone groet,
Zwerfie Anna Paulowna

P.S. Mocht je contact met me willen zoeken kun je me mailen op zwerfieap@gmail.com
Of volg me op Facebook of Instagram:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *