Waarom boeken via een zelfstandig reisagent?

Enkele vragen die mensen mij regelmatig stellen zijn onder andere: ‘Is boeken via een reisagent niet veel duurder?’ ‘Ik vind het zelf uitzoeken juist leuk. Als ik via een reisagent boek, kan dit dus niet meer?’ ‘Wat regelt een zelfstandig reisagent allemaal?’ 

Het boeken van een reis via mij heeft alleen maar voordelen! Dat durf ik wel hardop te zeggen. Het kost u als klant niets meer, dan wanneer u het zelf via internet regelt. Dat zit zo: het bedrag dat de touroperator vraagt, gaat nu voor een deel naar mijn onderneming. Met andere woorden: u betaalt hetzelfde, alleen gaat de marge nu niet naar de touroperator maar deels naar mijn bedrijf.

Tot welkomthuis-kaartje
Daarnaast regel ik de reis van A tot Z. Van parkeren van de auto op Schiphol, het inchecken en uitprinten van de boardingpassen en het aanvragen van een visum tot het welkomthuis-kaartje wanneer u weer thuis bent. Uiteraard ben ik altijd te bereiken wanneer u op vakantie bent en vragen of problemen heeft.

Alles uit handen
Vindt u het prettig om alles uit handen te geven? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik maak een mooie offerte en samen met u stellen we uw vakantie samen. Dat kan elke vakantie zijn: lekker naar de zon of juist naar de wintersport. Een rondreis door Amerika, Canada of Australië. Of een stedentrip in Europa. Alles is mogelijk. 

Samen komen we eruit
Vindt u het juist fijn om zelf de plannen te maken, maar het boeken aan een reisagent over te laten? Ook geen probleem! Samen komen we tot het boeken van uw droomvakantie.

Blije gezichten bij thuiskomst
Het mooiste aan mijn vak? De blije gezichten van klanten wanneer ze de fotoboeken laten zien en de verhalen vertellen als ze terug zijn. Er is niets leukers dan dat.

Benieuwd? 06-53132415, www.mariekevanoorschot.nl of @TravelXLMarieke

Marieke van Oorschot, Travel XL at home

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *