YES ook met de billen bloot

Hallo volgers van Raakt Media super leuk dat jullie ons volgen en dat wij zo goed ontvangen worden. Zoals jullie misschien al weten wordt Raakt Media gerund door Anika en Ramona.Al vier weken volgen jullie Anika met haar avonturen bij I Care. Super goed gaat ze en ze doet ook haar uiterste best er voor!

Daar waar Anika letterlijk (met foto) zoals ze het zelf omschreef met haar buikje bloot ging neem ik jullie mee met mijn verhaal.
Sommige van onze volgers zijn bekend met mijn gezondheid geschiedenis voor de gene die dat nog niet zijn hier een korte versie.

Ik ben geboren met het AGS syndroom dit houdt in dat je lichaam te weinig Cortisol aanmaakt en te veel DHEA hormoon sinds 2000 halen ze dit bij de baby’s uit het hielprikje maar helaas bij mijn geboorte nog niet. Ik was 32 toen ik uiteindelijk via een Belgisch arts dr. Coucke achter deze diagnose kreeg. Inmiddels waren al mijn hormonen ver uit balans ik had een te laag testosteron, een traag werkende schildklier, slecht functionerende darmen en lever…….In Nederland kreeg ik naast de diagnose spastische darm de diagnose chronische vermoeidheid syndroom…..Ik wil jullie dan ook allen aanmoedigen om door te zoeken als je je niet kan vinden in de diagnose van de arts! Ik ben mijn arts nog altijd dankbaar dat hij wel verder onderzoek heeft gedaan en ik momenteel van bank en bed af ben en samen met Anika Raakt Media run!

Afgelopen jaren hebben voor mij echt in het teken gestaan van rust creëren in mijn lijf  mijzelf zo goed mogelijk instellen op de medicatie en mijn organen zo goed mogelijk in hun functie laten herstellen. Voor 2019 had ik mijzelf als doel gesteld het loslaten alle opgeslagen afvalstoffen en kg. Doordat de AGS mijn organen heeft aangetast werkte mijn darmen heel slecht en kan ik totaal geen gluten of melk verdragen. Hierdoor is mijn voedingspatroon al zeer strikt, strak en gezond. Doordat mijn lever ook niet goed functioneert slaat mijn lichaam afvalstoffen op in plaats van ze uit te scheiden puur omdat mijn lever daar niet toe in staat is.

Inmiddels heb ik bij een geweldige Osteopaat gevonden Kees werkzaam bij het van Rein instituut en heeft hij ervoor gezorgd dat mijn organen beetje bij beetje weer terug in hun functie komen. Zelf merk ik dit doordat ik meer energie krijg en mijn lichaam soepeler wordt. Daarnaast heb ik aangepast trainingsschema gehad van Chris van C Kracht speciaal op hormonen gericht die ik met veel plezier uitvoer bij Genseiryu in Anna Paulowna.

En toen kwam de afspraak voor een interview met Karin met veel plezier gingen wij daarheen. Na een super leuk gesprek waarin Karin vol enthousiasme vertelde over haar producten en werkwijze kwam de vraag of wij niet wat kg kwijt wilde.Uiteraard wilde wij dat maar al te graag. Maar waar mijn hartje nog sneller van ging kloppen was het feit dat de behandeling naast dat deze de vetcellen afbreekt en vocht afdrijft ook je afvalstoffen aanpakt. Hell jehh dit gaan we doen!

Daar waar Anika met de detox en Lipo 3 starten op woensdag ga ik op zaterdag starten met de sun400 fiets in een infraroodcabine en een aangepast voedingsschema uiteraard hierover meer volgende week in mijn nieuwe blog!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *