“Beleef Pasen” Met Nura en Rhythm Voice

Aanstaande zondag kunt u vanaf 16.00 uur het paasgevoel ondergaan in de Spoorbuurt Kerk te Anna Paulowna.

Pasen is wellicht wel een van de oudste en mooiste feesten die er is. Pasen is een feest waarin geloof, hoop, liefde, verdriet en geluk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Maar wat is Pasen precies? Wat gebeurde er met Jezus en wat betekent dat voor ons in onze tijd?

Op zondag 14 april kunt u het verhaal over Pasen mee gaan beleven in de Spoorbuurt Kerk te Anna Paulowna. Het verhaal wordt verteld in de taal van nu en het wordt aangevuld met de mooiste liedjes van Nura en ritmisch koor Rhythm Voice uit Anna Paulowna. Zij nemen u allen mee in een verhaal wat zich pakweg 2000 jaar geleden heeft afgespeeld.

Het paasverhaal begint om 16:00 uur in de Spoorbuurtkerk te Anna Paulowna. De toegang is geheel gratis en aan het einde van de dienst bent u van harte welkom om nog even na te praten onder het genot van een kopje koffie, thee of een lekker glas limonade. Bij het verlaten van de kerk is er de mogelijkheid om eventueel nog een vrijwillige bijdrage te doen om de gemaakte kosten te dekken. Pasen is voor iedereen ongeacht afkomst, leeftijd of religie.

Dus geniet, wees welkom en beleef Pasen op zondag 14 april met iedereen mee.                            

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *