Breezand krijgt eigen Passion Xperience!

Op vrijdagavond 3 april in RK Kerk Sint Jan de Evangelist zal het verhaal over de kruisiging en de dood van Jezus in hedendaagse stijl worden verteld. En zo krijgt Breezand zijn eigen Passion Xperience!

De presentatie van deze belevenis is in handen van het duo Deborah Meeuwissen en Antoine Huiberts. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door het voor deze gelegenheid samengestelde koor: Encore and More! en diverse andere gasten. Deze gasten worden via onze site in de komende weken aan u voorgesteld.

Kaarten kopen
Het verhaal start om 19.30 uur bij brede school De Breedzand en krijgt om 20.00 uur een vervolg in de kerk. Kaarten kosten €7.50 en zijn vanaf 3 maart te verkrijgen bij Expert Breezand, het is alleen mogelijk deze contant af te rekenen.
Iedereen is van harte welkom om dit geweldige event te komen bekijken en vooral te gaan beleven. Iedereen van jong tot oud kan deze prachtige Xperience nu meemaken, gewoon in onze eigen Polder.

Wij stellen elke week een speciale gast voor
Raakt Media is er trots op dat wij zijn uitgekozen om dit geweldige event te mogen gaan promoten de komende weken en kijken reikhalzend naar de derde van april uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *