Expositie Carina van der Spek

Vanaf 14 april exposeert Carina van der Spek bij Kunst en Kippensoep. De opening is op 14 april om 15:00 en de expositie is dagelijks te bezichtigen tot 10 mei.

Carina van der Spek begon op 13 jarige met tekenlessen op school, ze had in vrije expressie een duidelijk landelijk beeld neergezet, met verdunde plakkaatverf zette ze het beeld zacht en sfeervol neer . Haar werk werd geselecteerd voor een kunstproject. Haar schilderij werd tentoongesteld in de kunstgalerij in het centrum.

In haar studietijd in Amsterdam op de Vrije Kunst Academie kreeg zij lessen met verschillende materialen zoals krijt, inkt, houtskool en aquarelleren.

Later In Almere richtte zij samen met andere kunst enthousiastelingen  de V.S.A. Vrije Schildersclub Almere op. Ze trokken met een groep het polderland in om te werken. Bij slecht weer hadden ze een ruimte in Doe Mere een ruimte waar ze stilleven of personages schilderden..

Later in 1996 kwam ze weer terug in Brabant en kreeg ze les in het atelier “De Schets” o.l.v Geert v/d Vorstenbosch en Jolanda van Doorn. Daar maakt ze groter werk, het abstracte voelde beter. In Frankrijk met de schildersweek vanuit “De Schets” zijn mooie natuurbeelden  te zien. Haar werken zijn voornamelijk met acrylverf gemaakt.

De expositie vindt plaats in:

Pension van Ewijcksluis
Van Ewijckspad 1
1761 JN Van Ewijcksluis
tel: 0223-721500/06-29076955

www.ewijcksluis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *