Fleur laat van zich horen en hoe

Momenteel gaat Fleur viraal via social media. Zij heeft het nummer ‘Zo ver weg’ bij een ieder van ons bekend als het nummer van Guus Meeuwis herschreven. Daarnaast kan Fleur ons vertellen dat zelfs Guus Meeuwis dit nummer gecoverd heeft. Het originele nummer is van Mama’s jasje uit de jaren 90. Een Vlaamse popgroep met een Nederlandstalige repertoire.

Fleur is al jaren bekend met het nummer en wilde juist in deze bijzondere tijd haar eigen draai geven aan dit nummer. Dit heeft zij daarom ook herschreven passend aan deze tijd. U kunt het zelf beoordelen door hieronder te klikken en te luisteren.

Zelf zegt Fleur; de tekst is juist nu voor velen van ons van toepassing. Familie en vrienden die u niet snel kunt zien, opa’s, oma’s of andere familieleden die alleen thuis zitten en die u moet missen. Nu kunt u doormiddel van dit nummer toch even laten weten dat u aan ze denkt.

Het is mooi om te zien hoe Fleur door heeft gepakt na ‘The Voice of Holland’ en ons laat genieten van haar mooie stem. Ondanks dat ze momenteel niet op kan treden is Youtube een mooie plaats voor (upcoming) artiesten zoals Fleur om haar stem te laten horen en u te laten genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *