Fleur uit de Voice

Vanavond was de tweede avond van de knock outs van het team van Anouk. Het was dan ook de beurt aan onze Fleur deze avond.

In totaal streden er deze avond 8 talenten voor die felbegeerde plekken op de 3 stoelen. Het waren C.J, Celine van Veldhoven, Noa Jansen, Zorah Langerwerf, Sanne Huisman, Ziggy Krassenberg en Sophia Kruithof die samen met Fleur de strijd aangingen.

Klokslag half 9 waren het Chantal Jansen en Martijn Krabbe die de show openden. Naast Anouk en Ali B waren het ook de gast juryleden Angela Groothuizen en Ronnie Flex die na ieder optreden hun feedback gaven.

Celine, Sophia en Ziggy waren de eerste drie die hun visite kaartje weg mochten gaan geven en dat verliep naar alle tevredenheid van coach Anouk. Allen mochten dan ook plaats nemen op een stoel.

Het was Sanne die na de break Anouk voor de eerste keuze liet stellen. En helaas moest Celine haar stoel verlaten voor Sanne. Vervolgens was het Noa die het podium mocht betreden, maar helaas stopte haar avontuur na dit optreden omdat zij podium technisch niet kon tippen aan de andere dames die al op de stoelen zaten.

En toen was daar het moment dat onze Fleur mocht gaan schitteren. Met het nummer Creep wist zij een prachtige performance neer te zetten. En uiteraard kreeg zij een stoel van coach Anouk en was het Ziggy die het veld moest ruimen.

Met nog maar 2 artiesten op de bank was het Zorah die het podium betrad, met het prachtige nummer van Pink redde zij het helaas niet naar de live shows en kon Fleur even rustig ademhalen.

En toen de allerlaatste van de avond C.J. Ook hij nam plaats achter de piano en met een mooi en ingetogen nummer wist hij alle juryleden te overtuigen, en zo ook Anouk. Deze hoefde niet lang na te denken en stuurde helaas onze Fleur naar huis…..

Een zwaar balende Fleur moest het podium ruimen, haar avontuur van The Voice hield op na deze avond. Maar wij zijn er zeker van dat onze artieste in de dop het zeker nog ver gaat schoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *