Genieten tijdens de Bloemen2daagse

Op zondag 21 en maandag 22 april het paasweekend hebben bloembollenkwekers en landeigenaren speciaal voor de Bloemen2daagse van serviceclub de Lions hun bloemenvelden wederom opengesteld.

Zodoende kunnen wandelaars en fietsers van heel dichtbij genieten van de kleuren en geuren van alle prachtige tulpen, hyacinten, narcissen en vele andere gewassen. Er zijn maar liefst drie wandelroutes van, 6, 13 en 23 kilometer.

Voor de fietsers onder ons is er een route van 35 kilometer. Er zijn rustplaatsen met koffie, thee en een versnapering. U kunt zichzelf op de dag zelf inschrijven en tussen 09.00 en 13.00 uur straten bij Restaurant de Polderei, Molenvaart 253 in Anna Paulowna, nabij het NS station.

Deelname kosten zijn 10 euro per persoon en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. De gehele opbrengst komt ten goede voor de stichting Metakids, die zich inzetten voor kinderen met een stofwisselingsziekten. Stofwisselingsziekten zijn nog steeds doodsoorzaak nummer 1 bij kinderen onder de 16 jaar! En geweldig goed doel natuurlijk om zoveel mogelijk geld voor in te zamelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *