Heel Breezand Geeft de leukste veiling en in Breezand

Het duurt nog even maar de HBG-Veiling Breezand gaat dit jaar plaatsvinden op 11 oktober.

Heel Breezand geeft? Wij horen u denken…… Heel Breezand Geeft is in het leven gekomen nadat de kerkenveiling van Breezand is gestopt.

Als gevolg van het stoppen van de kerkenveiling is de Stichting Breezand Samen Sterk opgericht. Dit is een groep vrijwilligers die als doel hebben de kerk financieel te ondersteunen.

Deze Stichting en Sportfederatie ZAP hebben vervolgens samen de krachten gebundeld.

Beide partijen hebben een sociale functie in Breezand en ze zijn beide afhankelijk van vele vrijwilligers, daarnaast beschikken beide over een accommodatie die met eigen middelen onderhouden wordt.

De beide verenigingen dachten het is tijd voor een nieuw leuk evenement de HBG-veiling! En dat dit een leuk evenement is, is wel gebleken omdat het het dit jaar voor de derde keer georganiseerd wordt.

De opbrengst van de veiling wordt verdeeld tussen ZAP en de Stichting Breezand Samen Sterk.

Jaarlijks wordt bekeken of een 3de goed doel ook kan meedelen in de opbrengst van de veiling. Het eerste jaar was dit zwembad Den Krieck en vorig jaar was Kinderboerderij de Regenmortel de gelukkige. De organisatie laat zich graag voeden met suggesties voor een derde goede doel, de voorwaarde is wel dat het doel of vereniging gevestigd is in Breezand. Stuurt u de suggesties met motivatie naar info@hbgveiling.nl voor 18 mei.

En vergeet u niet 11 oktober te noteren in de agenda zodat we er met z’n allen een top avond van kunnen gaan maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *