Laat Polderse Fleur morgen de stoelen draaien in The Voice?

The Voice: iedereen kent het, velen kijken ernaar. Over de hele wereld doen geselecteerde artiesten mee en zijn bekendheden ontstaan. Hoe geweldig is het dan dat je aan zo’n tv-programma mee mag doen! Voor de 19-jarige Fleur Raateland uit Anna Paulowna kwam deze droom uit. Morgen, vrijdag 22 november, is zij te zien in The Blind Audition. Draaien de stoelen om van Anouk, Lil Kleine, Ali B en Waylon?

Fleur is al vanaf haar 14e te vinden op feesten en partijen, in restaurants en cafés, maar ook bij het concept Crazy Pianos. De passie voor het musiceren is er dan ook vanaf kleins af aan al geweest. Met haar keyboard onder haar arm stapt ze op haar optredens af met maar één doel: mensen entertainen en hen heel even de tijd doen laten vergeten.

Derde jaar Conservatorium
Momenteel zit Fleur in het derde jaar van het Conservatorium in Haarlem. Op deze school heeft zij haar band gevormd, waarmee ze op grote evenementen en locaties heeft mogen optreden zoals Bevrijdingspop Haarlem, de Brabanthallen, Popweekend Schagen en bij de radio op NPO5. The Voice of Holland is een mooie toevoeging aan dit rijtje.

Een groot avontuur
“Het is een groot avontuur om aan zo’n programma mee te doen”, vertelt de Polderse enthousiast. “Verder mag ik er weinig over zeggen – en dat is voor mij best moeilijk –”, lacht ze, “maar zeker is dat dit mooi is om mee te maken.”

Nieuwsgierig? Kijk dan vrijdag naar The Voice of Holland, vanaf 20.30 uur of RTL4. Meer weten over Fleur? Kijk dan op www.fleurraateland.com

(Ingestuurd)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *