OVAP avond tijdens de Lentetuin

Donderdagavond 28 februari was de netwerkavond van de OVAP.

De avond werd geopend door voorzitter Monique Broers en als gastspreker was de heer Dirk Scheringa aanwezig. Het was een drukbezochte avond, goed om de betrokkenheid tussen de ondernemers te zien.

Gastspreker Dirk Scheringa vertelde in een relaxte setting over zijn jeugd, successen, missers, het heden en de toekomst. Er werd aandachtig geluisterd en na afloop was er zelfs de gelegenheid tot vragen stellen vanuit het publiek aan de heer Scheringa.

Woensdag tijdens de opening is er al aangegeven dat er het een en ander is veranderd binnen de opzet van de Lentetuin, dit is voor u meteen zichtbaar als uw de beurs betreedt. Ook zijn er veranderingen gebracht in het uitreiken van de beste standhouder prijzen. Waar deze voorheen in de stand werd gegeven heeft nieuwe voorzitter Ted Beelen er samen met het bestuur voor gekozen om deze mooie prijs uit te reiken tijdens de OVAP avond om zo de prijswinnaars extra in het licht te zetten.

Dit jaar ging de prijs voor de Agribeurs naar de mooie en grote stand van de HoBaHo. De beste stand Expo beurs ging dit jaar naar trouwe standhouder van de beurs banket Bakkerij Slijkerman met onder andere  zijn overheerlijke tompouces.

Raakt Media dankt de OVAP voor een inspirerende avond en feliciteert de winnende standhouders van de Lentetuin beurs 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *