Prachtige kalenders van Tiny-Art te koop

Tiny Weijers – Broersen uit Breezand heeft een hele grote passie voor schilderen. Al jaren komen er prachtige werken van haar hand en sinds een aantal jaren zijn er ook kalenders op de markt, bekleed met haar prachtige bloemenaquarellen.

Na 35 jaar schilderen tijdens een expositie op Texel in Hotel Greenside in 2010 ontstond er een leuk contact met een gast in het hotel. Hij bleek toevallig uitgever te zijn van kalenders en agenda’s: Colijn Muller, Amsterdam.

Hij zocht afbeeldingen van bloemenaquarellen die gebruikt konden worden voor de kalenders die hij voor Boekenvoordeel met 120 winkels in Nederland en België moest maken.

Dit jaar is het voor de 10e keer dat haar aquarellen zijn gedrukt. Naast de bloemen vond Tiny het leuk om onder andere dieren, zoals vogeltjes, toe te voegen om het geheel vrolijk, levendig en gevarieerd te maken. In de jaren 2016, 2017, 2018 en 2019 heeft zij naast de kalenders ook agenda’s mogen maken.

Waar Tiny ook erg trots op is, is dat zij in 2013 toen De Zonnebloem Anna Paulowna/Breezand 50 jaar bestond, een kalender mocht ontwerpen die in een grote oplage werd aangeboden door uitgever Colijn Muller. Zo ontvingen de gasten van de zonnebloem op het feest en de zieken thuis een mooie verjaardagskalender. De verjaardagskalenders zijn ook in de omloop en worden om de paar jaar weer vernieuwd met nieuwe prints.
Kijk op https://tiny-art.nl/kalender-agenda/ voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *