Veerburg

De Veerburg, de sporthal van Anna Paulowna biedt een scala aan mogelijkheden die er te doen zijn en te beleven. Zo is er de gelegenheid tot het beoefenen van diverse zaalsporten. Voetbal, handbal, korfbal, basketbal, volleybal maar ook badminton.

De sporthal heeft maar liefst 6 gezamenlijke kleedlokalen, 2 kleedlokalen voor scheidsrechters, materiaal bergingen en 1 afsluitbare bergingsruimte voor verenigings spullen.

De hal is opdeelbaar in 3 delen en ieder deel kan ook apart gehuurd worden.

Naast sportieve uitspattingen is er ook de mogelijkheid voor diverse verenigingen de zalen te gebruiken zoals de toneelzaal, deze is te gebruiken voor multifunctionele doeleinden, zoals grote voorstellingen, concerten, beurzen en tentoonstellingen. Naast een sporthal en toneelzaal beschikt Veerburg ook nog over een sportcafé voor een hapje of drankje. Het sportcafé heeft ook nog een ambulante ruimte welke geschikt is voor vergaderingen o.i.d.

De Judovereniging De Uitkomst die is opgericht op 24 april 1974 is ook gehuisvestigd met haar dojo, in het Veerburg complex.
De vereniging heeft een Judo-afdeling met een complete fitnessruimte.
Daarnaast wordt gelegenheid gegeven tot het beoefenen van o.a. Yoga – Keepfittraining – Core-stability – Hydra krachttraining – Cardiofitness – Jiu-Jitsu(cursus) – mamma judo(cursus).
Uitsluitend maken wij gebruik van ervaren en gediplomeerde instructeurs cq. leraren. Leuk te vermelden is dat wij judo aan kinderen en volwassenen mensen met een verstandelijke beperking geven. De groep is qua activiteiten helemaal geïntegreerd binnen onze vereniging.

Wist u dat u bij de Veerburg ook terecht kan voor feesten en partijen. Het is een superleuke locatie en makkelijk bereikbaar en ruim voldoende parkeergelegenheid.
Al uw wensen zijn bespreekbaar bij het leuke en professionele team. Het team van Eten & Drinken bij Veerburg staat voor alle vragen en informatie voor u klaar.

Veerburg is ook het thuis voor Stichting Musical Producties Ap-Art. Al ruim 20 jaar brengt deze grote groep vrijwilligers diverse musicals op de planken. Deze groep enthousiast mensen werkt hard achter de schermen om iedere 2 jaar een fantastische musical neer te zetten.

Veerburg biedt de volgende organisaties ook ruimte aan:

Dansschool Marianne
Dokev Streetdance
Badmintonvereniging De Burcht
SV Kleine Sluis Handbal/Korfbal
Zumba Lovers Holland
HZVO Zaalvoetbalcompetitie regio Den Helder
Kegelclub KIOS
Kegelclub Volvimus

Kortom Veerburg te Anna Paulowna is veel meer dan alleen maar een sporthal. Nieuwsgierig naar de clubs/organisaties of wilt u een feest geven, neem vrijblijvend contact op met de clubs of met de Veerburg.

Sportlaan 21, 1761 ZA Anna Paulowna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *