Vive les fleurs!

De Eiffeltoren in Breezand? Dit voorjaar gebeurt het. Het thema van de Lentetuin is dit jaar: Vive les fleurs! Parijs op de Lentetuin. Van 28 februari tot en met 4 maart 2019 kunnen bezoekers het voorjaar in

Franse stijl beleven op de jaarlijkse bloemenshow in Breezand.  

Ook dit jaar kunnen ruim 20.000 bezoekers genieten van de prachtige voorjaarsbloeiers op de Lentetuin. Voor de 39e keer wordt het sportcomplex van ZAP omgetoverd tot een bolbloemenshow waarbij dit jaar het thema Parijs centraal staat. Naast de wereldberoemde Eiffeltoren krijgt ook de Arc de Triomphe een prominente plek. Deze Parijse pronkstukken zullen worden omringd door duizenden prachtig bloeiende tulpen, narcissen, lelies, hyacinten, krokussen, calla’s en andere bijzondere bolgewassen. Arrangeur Martin Elling is al maanden bezig met het uitdenken en uitwerken van het ontwerp van de tuin. De organisatie voelt zich rijk met de timmer- en schilderploeg die zich de komende maanden gaan inspannen om decorstukken te realiseren. Vele vrijwilligers zetten zich in voor een prachtige editie van de Lentetuin waar bezoekers bloeiend Parijs kunnen beleven.

Beleving op de beurs

Naast de bloemenshow wordt er ook dit jaar een uitgebreide Voorjaarsbeurs gehouden. Er zal extra worden ingezet op beleving voor de bezoeker waarbij de precieze invulling later bekend zal worden gemaakt. De beurs bestaat uit een consumentenbeurs en de Agri Vakbeurs. Zowel bekende als nieuwe standhouders zorgen voor een gevarieerd aanbod aan artikelen voor huis en tuin. Bezoekers uit de agrarische sector kunnen op de Agri Vakbeurs vakgenoten ontmoeten en kennis delen over nieuwe ontwikkelingen. Uiteraard is er gelegenheid voor koffie, lunch of diner in het restaurant. Kinderen kunnen worden vermaakt door het professionele kinderentertainment. Kortom: de ingrediënten voor een heerlijk dagje uit in de kop van Noord-Holland.

Ook Raakt Media zal aanwezig zijn op de meest prominente beurs van de Noord-Kop en zal ook dagelijks live verslag gaan brengen van de beurs. Iedere dag zal er een bedrijf uitgelicht gaan worden in onze live blog die gepost gaat worden op onze diverse online kanalen.

Kortom genoeg redenen om naar deze prachtige beurs te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *