De Groene Route

Tuinplezier met De groene Route
De Groene Route deelnemers bieden bezoekers veel groene inspiratie en moedigen graag aan tot meer milieu- en diervriendelijk tuinieren en een grotere diversiteit in tuin en natuur.

De deelnemers willen je graag laten genieten van de prachtigste privé-tuinen, creatieve groen-ontwerpen en het assortiment planten van passievolle kwekers in Noord-Holland. Duurzaamheid en milieubewust werken staat bij allen hoog in het vaandel.

Zij inspireren je graag om aan de slag te gaan in de eigen tuin, met verfrissende voorbeelden en adviezen, nieuwe ontwerpen, planten, bloemen en groenten… Of kom gewoon puur genieten van al het moois!

Ieder jaar organiseert De Groene Route een aantal open dagen waarop je een zelf gekozen rondje kunt rijden langs diverse deelnemers. Lekker tuinen-struinen en daarna de mooiste planten direct aanschaffen bij duurzaam werkende kwekerijen.

Tuin 3, grote liefhebberstuin 
In Anna Paulowna is Tuin 3 te bezoeken. Deze tuin heeft een oppervlakte van 7700 m2, 13 borders en een bosgedeelte. In de borders groeien o.a. ook 72 soorten clematissen. In deze tuin is het genieten van de rust en vrolijkheid die de kleurrijke bloemen, planten en bomen uitstralen. De paden zijn verhard, zodat ze makkelijk te belopen zijn (rolstoelvriendelijk).
Na terugkomst op het beginpunt van de tuinwandeling, is er de mogelijkheid tot het drinken van  koffie/thee. Het is ook mogelijk om naar foto’s te kijken op een scherm in de carpoort, over de aanleg van weiland tot tuin, zoals TUIN3 nu is.

De agenda en meer informatie is te vinden op de website van De Groene Route en tuin3. 

De Groene Route, Tuin 3
Jane en Wim Lichtenveldt

Kneeskade 3
1761 JB   Anna Paulowna
Tel. 06 – 8341 5992
Emailadres: janetuin3@gmail.com

Website