De kinderen van Breezand timmeren er lekker op los.

Gevraagd worden door het bestuur van Timmerdorp om even een kijkje te nemen bij alle creaties in Breezand. Wij kunnen u zeggen wij hebben onze ogen uitgekeken. Wat een bouwwerken de ene nog mooier en groter dan de andere. Uiteraard hebben wij de Burgemeester van het dorp ook nog even gesproken, die het maar wat drukt heeft deze dagen.

Wij hebben een hele rondleiding over het gehele terrein gehad en dat het thema 112 was, was niet te missen! We zijn traumahelikopters, uitkijkposten, gevangenissen en echte gevangeniscellen tegen gekomen.

Wat een enthousiasme en creativiteit hebben wij gezien. En het allerleukste alle kinderen bouwen met elkaar en hier en daar een vrijwillige vader en moeder die de spijker er net wel goed in krijgt. Want ja veiligheid staat voor alles en alles moet wel goed vast zitten. Naast het bouwen werd er hier en daar nog een dansje geoefend voor de bonteavond van deze avond.

Bent u nu ook nieuwsgierig naar alle bouwwerken? Morgen om 11 uur is de prijsuitreiking u bent van harte welkom de kinderen laten alles vol trots zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *