Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prachtige avond voor de Kerst met Roon Staal.

22 december 2019 21:30

Prachtige avond voor de Kerst met Roon Staal.

Zanger en componist Roon Staal geeft zondag 22 december 2019 een Kerstconcert in het Cultuurkerkje Oudesluis. Klassieke kerstsongs als The First Noël, Oh Holy Night, Silent Night/Stille Nacht maar ook het prachtige Pie Jesu zullen u in de stemming brengen van Kerst. 

 

Muzikale Wieringer zorgt voor sfeer.
Roon Staal is woonachtig op Wieringen. Maar een deel van het jaar verblijft hij in het verre oosten van Rusland waar hij ook aan zijn muzikale carrière werkt en geregeld concerten geeft. Naast alle concerten in Nederland  staan ook Japan en Engeland dit jaar op het programma om een concert te verzorgen. In 2019 waren er zowel in Rusland als Japan diverse optredens. Staal deed als kind al mee aan tv-producties. Later was hij actief als musical-acteur in verschillende musicals als Les Miserables, Tommy, Rembrandt en Petticoat. Voor zijn rol als Peter Koot in de musical Petticoat heeft hij een nominatie voor een musical-award. Inmiddels heeft Staal 10 albums op zijn naam staan. Bij zijn Kerst tour 2017 werd zijn Kerstalbum “The Christmas Album” uitgebracht, opgenomen in de studio te Vladivostok.

‘Wees welkom in het huis zonder naam, zonder stempel en wees daar jezelf, zoals het ooit was bedoeld’ dat schreef zijn eveneens van Wieringen afkomstige collega componist Jeroen Zijlstra. Voor de een is Kerstmis een religieus feest, een tijd voor bezinning. Voor de ander is de Kerst een sfeerfeest met familie. Het einde van het donker. Een zonnewendefeest omdat de dagen weer gaan lengen. Voor beide aanhangers geldt dat de Kerst het oude seizoen afsluit en het nieuwe jaar inluidt. Een sfeervol concert als bron voor overwegingen over het oude en bezinning op het nieuwe jaar.

Meer informatie over Roon Staal? Klik op deze link
Luisterproef: Klik op: Help me through the night; of https://youtu.be/TOavzN0lKKU

Waar: Cultuurkerkje Noorderweg 14a, 1757 PC, Oudesluis
Wanneer: zondag 22 december 2019
Hoe laat: Aanvang 20:30 uur, zaal open 20:00 uur
Entree: 15 euro pp (reservering, incl. kopje koffie / thee bij entree)
Kaarten:  Bij de ingang of reserveren via: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/ 

 

Gegevens

Datum:
22 december 2019
Tijd:
21:30

Locatie

Cultuurkerkje
Noorderweg 14a
Oudesluis, 1757 PC
+ Google Maps