Raakt Media is benieuwd naar uw verhaal

Raakt Media wil het platform zijn voor iedereen in de polder. De ondernemer, de feestvierder, de kerkganger, het winkelend publiek en alle andere inwoners. Daar zetten we onze site voor open. En we vinden het fijn als lezers reageren, en hun mening delen. Of misschien wilt u wel uw bedrijf voorstellen aan de hele Polder. Dus kom uit die stoel, neem contact op met ons en vertel ons uw verhaal. Want wij zijn nieuwsgierig van aard en willen dat delen met al onze lezers.

Afgelopen week deed ook Kees Zwaan dat. Hij stuurde ons een mail met een ‘maatschappijkritische tekst’ over de relatie tussen gewasbescherming en Parkinson. Daar werd op verschillende manieren op gereageerd.

Onze site en social media-pagina’s worden dus goed gelezen. Vanuit de Polderse gemeenschap wordt Raakt Media gewaardeerd, waar we natuurlijk onwijs trots op zijn. Maar er wordt ook gevraagd naar nóg meer nieuws. Daar doen we ons best voor, maar daar hebben we u ook voor nodig! Dus nogmaals: klim in die pen (maar liever effe per mail) en stuur ons uw nieuws. Mail naar info@raaktmedia.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *