Geef asieldieren in ’t Schuthok ook een mooie kerst

Sommige goede gewoonten hebben de potentie om uit te groeien tot fantastische tradities. Jolly Christmas is er één van. Dat meldt dierentehuis ’t Schuthok. “Met veel plezier stellen we daarom iedereen in de gelegenheid om kerstman of kerstvrouw te worden voor de dieren in het asiel”, aldus Bianca Engels, directeur van het Helderse asiel.  

“Het allermooiste cadeau is natuurlijk een warm mandje bij een lief baasje krijgen, maar we begrijpen dat niet iedereen in de gelegenheid is om een dier te adopteren. Bovendien past niet ieder dier in elke leefsituatie en er moet ook zoiets als een klik zijn om het samenwonen tot een succes te maken. Daarom Jolly Christmas!”

De uitleg over Jolly Christmas
Maar wat is dat dan? Bianca Engels licht het toe: “Net als vorig jaar willen we elke kattenkamer, alle honden- en iedere konijnen- en caviaruimte onder de aandacht brengen. Op Facebook worden alle dieren voorgesteld, inclusief verlanglijstje, zodat mensen die willen meedoen precies weten waar behoefte aan is. Natuurlijk mogen meerdere dieren delen in de gulle gaven en giften. De foto’s worden gedeeld in het album Jolly Christmas 2019 op Facebook. Het wensenlijstje van alle dieren is te vinden op en naast elke foto. Er zijn cadeautjes voor elke portemonnee zodat iedereen kan meedoen. U kunt ook kiezen voor een bijdrage voor medische zorg of dieetvoeding. Denk bij medicatie bijvoorbeeld aan pijnstilling, hartmedicatie, antibiotica, enzovoorts. Niet altijd vrij verkrijgbaar, daarom hebben we een waardebon bedacht. U vult het bedrag in, naar eigen inzicht, en wij kunnen het besteden bij de dierenartsen verbonden aan ’t Schuthok.”

De cadeautjes zijn af te leveren bij dierenasiel ’t Schuthok tot en met  dinsdag 24 december. Meer weten? Kijk dan even op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *