Vakantie tijd

Raakt Media is vanaf de start in februari keihard uit de startblokken geschoten met vrijwel dagelijks meer dan 4 post en stukken op de site. Wat zijn wij blij en dankbaar dat wij zo goed onthaalt zijn door alle volgers en dat het concept zo aanslaat!

Vanaf deze week is deel Raakt Anika met een welverdiende drie weken zomervakantie, achter de schermen neust zij stiekem echt wel mee hor. En deel Raakt Ramona zal na de drie weken vakantie van Anika haar dik verdiende drie weken vakantie gaan innen. Dit houdt in dat Raakt met een zomervakantie gaat van een aantal weken, maar dit betekent niet dat wij die weken geheel stil gaan zijn.

Daarom: Heb je leuk nieuws of komt er een event dat gepromoot moet gaan worden of wil jij iemand in het zonnetje zetten of noem maar op, mail ons dan de informatie (info@raaktmedia.nl) en wij plaatsen het altijd! Zorg dan ook alsjeblieft voor een leuke foto erbij, dan is het plaatje helemaal compleet!

Voor nu willen wij iedereen ontzettend bedanken voor alle support en wij zijn vastbesloten Raakt Media nog groter en nog leuker te gaan maken voor jullie allemaal! Wij wensen iedereen prachtige weken, een fantastische zomer en een top vakantie toe als je weg gaat!

Informatieve en “nieuws”gierige groetjes van de Dames van Raakt! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *