1ste Interne Judo competitie JV de Uitkomst van het nieuwe seizoen!

Zondag 29 september was er de eerste Interne Judocompetitie van het nieuwe seizoen in de dojo van J.V. de Uitkomst. En het was geweldig om te zien dat er veel jeugd aanwezig was, 33 kinderen stonden in hun pak klaar voor de strijd! Zoals de kinderen gewend zijn moesten ze klaar staan voor het weegmoment, om zo te bepalen wie tegen wie er op de mat moest. Door de goede opkomst konden er 4 teams opgesteld gaan worden die tegen elkaar de mat op konden.

De scheidsrechter voor deze keer was Stefan, en die zorgde er meteen voor dat de jeugd aan een gedegen warming up begon, alvorens zij aan de gang mochten. De teams werden ingedeeld met als teamleiders de oudste jeugd.

Wat volgde was een geweldige ochtend vol met spannende en leuke wedstrijden in de dojo. In sommige wedstrijden ging het er fel aan toe en stonden de gezichten op standje fanatiek! Het leuke aan de interne competitie is dat je tegen je eigen club genoten mag aantreden op de mat en je soms nog een beetje wordt geholpen door de scheidsrechter met diverse tips. Na dat alle wedstrijden gespeeld waren volgde de prijsuitreiking met voor het team wat eerste was geworden een beker en voor ieder een medaille met certificaat.

Na afloop van de wedstrijden was er ook nog de pupil van de maand uitreiking! Dat was deze maal Ryaen Emmink. Anika van Raakt Media mocht deze topper onderwerpen aan een heus interview. Er volgde een erg leuk interview waar heerlijke open antwoorden te voorschijn kwamen. Al met al was het weer een geweldige ochtend in de dojo van JV de Uitkomst, u kunt een verslag terug vinden hiervan op de website van JV de Uitkomst http://www.jvdeuitkomst.nl/, hier staat ook het ontzettende leuke interview met Ryaen Emmink op en dat is absoluut een aanrader om te gaan lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *