28 september 2020: OPENBAAR FRACTIEOVERLEG GROENLINKS

Praat maandag 28 september mee met de fractie van GroenLinks! De openbare fractievergadering is van 19.30 tot 22.00 uur in Het IdeeënTheater, Kreil 6 te Barsingerhorn. Iedereen is van harte welkom. In verband met de coronamaatregelen vragen wij wel om een aanmelding vooraf. Wil je meepraten? Stuur dan tijdig een berichtje naar lilianpeters@hollandskroon.nl (fractie) en/of groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl (secretariaat).

Op de agenda staan de onderwerpen van de raadsvergadering van 1 oktober. Dit zijn o.a. Samenwerkingsovereenkomst Campus De TerpArtikel 6-verzoek Molenveld 4a Hippolytushoef (huisvesting arbeidsmigranten), Concept Regionale Energiestrategie Noord-Holland Noord en wensen en bedenkingenBestemmingsplan Winkelerzand en Regiovisie aanpak huiselijk geweld en kindermishandeling.

De vergaderstukken staan op de website van Gemeente Hollands Kroon (https://ris2.ibabs.eu/Agenda/Details/HollandsKroon/2d112ec2-8465-4184-b3c6-988dc8d13a32). Iets buiten het overleg aan de fractie voorleggen of aankaarten is ook mogelijk. Bestuur en fractie zijn bereikbaar via bovenstaande e-mailadressen. Informatie over activiteiten en standpunten kun je vinden op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon en op twitter: @GLhollandskroon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *