Allerlei manieren om ‘I love you’ te zeggen bij Studio Moos verkrijgbaar

Het is bijna Valentijnsdag, dé dag om geliefdes te verrassen met een lieve valentijnskaart of een mooi cadeau. Audrie Dijkstra van Studio Moos: “Wij hebben daarom leuke tips en ideeën met valentijnscadeau’s voor hem en haar verzameld, zodat je liefje met jouw valentijnscadeau in de wolken zal zijn op 14 februari!”

Wilt u Valentijnsdag op een traditionele manier vieren, stuur dan een lieve Valentijnskaart naar uw geliefde en schrijf er een lieve tekst op. Studio Moos heeft een mooie collectie.

‘4 gifts to say I love you’
The ‘ultimate giftbox’ van Studio Moos gaat nog een stapje verder: ‘4 gifts to say I love you’. De giftbox bevat vier artikelen, met daarin de leukste sieraden en accessoires in het teken van de liefde. Nog meer inspiratie opdoen voor een valentijnscadeau voor haar? Bekijk dan het speciale assortiment van Studio Moos. 

Liefde in een lijstje
Een simpel valentijnscadeau kan al een groot gebaar zijn. Geef bijvoorbeeld jullie favoriete foto in een fotolijstje cadeau. Studio Moos verkoopt verschillende lijstjes hiervoor. 

‘Kook van jou’
Zoekt u een origineel cadeau voor de allerliefste? Bestel dan het ‘Kook van jou’-invulboekje. Het boekje staat vol met vragen over u en uw lief, daarnaast is er ruimte om foto’s in te plakken. 

Bloemstukken in roze, rood en wit
By Rose Flowers biedt prachtige bloemstukken aan. Valentijn bruist van kleur, met zijn roze, rood en witte tinten en wat is er mooier dan een mooi valentijnsstuk op tafel? De aankleding kan op diverse manieren.

Voor meer informatie bezoek de website van Studio Moos of By Rose Flowers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *