Alles moet wel op rolletjes lopen….

Als de creatieve ondernemers achter De Wentelteefjes & Albert Heijn Callantsoog samen koffie drinken…ontstaat er zomaar een bezorgdienst voor uw boodschappen vanaf maandag 23 maart!

Miranda rolt voorlopig niet meer naar events en festivals de komende maanden, maar van de Albert Heijn in Callantsoog naar uw voordeur.
Jaap van Vuure (Albert Heijn Callantsoog) en Miranda Nijssen (o.a.foodtruck de Wentelteefjes) versterken elkaars creatieve brein en verzorgen uw boodschappen tot aan de voordeur.De onverwachte lege agenda en de multifunctionele bus voor de deur van Miranda moeten zorgen voor een positieve boost in deze onzekere tijden. 
Haar oproep op Facebook deed Jaap van Vuure meteen contact zoeken. Zo zaten ze twee uur later aan de koffie op kantoor bij de Albert Heijn in Callantsoog.De kleine creatieve foodtruck ondernemer en de grote succesvolle supermarktondernemer, die beide altijd denken in oplossingen en krijgen van kansen, hebben na een uurtje koffiedrinken de plannen gesmeed om in deze heftige tijd de mensen die niet de deur uit willen of kunnen, te voorzien van boodschappen aan de deur.

Er zit een ouderwetse, ongedwongen en persoonlijke aanpak aan deze actie. Miranda gaat zélf de boodschappen shoppen in de Albert Heijn Callantsoog zolang dit haalbaar is.Via verschillende wegen zoals whatsapp, een simpel telefoontje of via email kunnen mensen hun persoonlijke boodschappen lijstje doorgeven. En mocht deze oproep op de een of andere manier een ‘gekkenhuis’ veroorzaken gaan we creatief naar oplossingen zoeken zoals altijd en deze super uitdaging tot een succes laten slagen!Dus laat uw losse boodschappen zoals ontbijt, tussendoortjes, lunch en diners voor thuis vanaf maandag 23 maart bezorgen.Uiteraard ook mogelijk voor bedrijven. We komen graag de lunch en diverse fruitsoorten bij u bezorgen!U kunt naast de losse boodschappen elke week een Speciaal Pakket door ons samengesteld van ons verwachten met als basis het Oer Hollandse Wentelteefje in diverse smaken met recept!

Uiteraard zijn er een aantal voorwaarden verbonden aan deze actie:-BESTELLINGEN DOORGEVEN KAN VANAF DONDERDAG 19 MAART-Een minimale besteding van een geschatte waarde van €50,00 per boodschappenlijstje of minimaal 15 producten.-Voor mensen boven de 70 jaar geldt GEEN minimale besteding.-Wij vragen u duidelijk te communiceren over merk, aantallen en gewicht.-Boodschappen worden gedaan op basis van beschikbaarheid.-Wanneer een merk van een product niet op voorraad is, zal de boodschapper een vervangend merk inzetten en leveren.-Bestellen kan minimaal 1 dag voor de afleverdatum- De leverdagen zijn op maandag  tot en met vrijdag van 11.00-13.00 uur en 17.00-21.00 uur en op zaterdag van 12.00-16.00 uur.-We bezorgen in de gehele gemeente Schagen en de omliggende dorpen Julianadorp, Den Helder, Anna Paulowna en Breezand.-Alleen pin betalingen mogelijk!-De bezorgkosten bedragen €6,00 per stop.-We zullen handelen naar de richtlijnen van het RIVM.
#watomhandenhebben #helpelkaar #lekkertouren #boodschappendoen #houikvan Jaap van Vuure Albert Heijn CallantsoogMet wentelende groet,
Miranda Nijssen
Tel. 06-22744772

Als alles op Rolletjes moet lopen…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *