Als de TOP je doel is, dan pak je elke kans

En dat doet ze, “onze” Kim Molenaar. Voor de handbalkenners is de naam van Kim geen onbekende. Vorig jaar nog spelend bij ZAP heeft zij afgelopen seizoen de overstap gemaakt van ZAP naar JuRo Unirek/VZV.

Een mooie stap, aldus Kim. Ze is hier onwijs goed ontvangen en heeft afgelopen jaar veel geleerd. Alleen de uitdaging blijft lonken en die ligt voor Kim toch echt bij de Top clubs. Als deze dan voorbij komt, grijp je deze kans met beide handen.

Het seizoen is dit jaar door de corona vroegtijdig gestopt, omdat doorspelen niet mogelijk was. Graag had Kim de competitie eerst afgemaakt, maar door de omstandigheden was dat helaas niet mogelijk.

Waarom OTTO Workforce/VOC Amsterdam? Daarover is de 17 jarige Kim duidelijk. De visie van de club en de manier van spelen trekt het jonge talent onwijs aan, waardoor de doelen, die Molenaar zichzelf gesteld heeft, haalbaar zijn. Ook is coach Rachel de Haze, voor Kim geen onbekende. Beiden kennen elkaar van Oranje U18, Rachel was hier de assistent-coach. Rachel en Kim werkten toen al erg prettig samen met elkaar. Daarnaast heeft Rachel een loopbaan als handbalspeelster op internationaal niveau en is zij uitgekomen voor Oranje. “Zij heeft dus veel ervaring, waarvan ik een hoop kan leren”, aldus de enthousiaste Kim.

Coach Rachel is ook zeker blij met de komst van Kim, zo laat zij weten op de site van VOC. Ze ziet in Kim een complete handbalster en zij past in het spel. Het doel is om Kim binnen 2 jaar klaar te stomen voor het internationaal handbal niveau wat ze gewend zijn te spelen bij VOC. Met de komst van Kim heeft de club een mooie en gevarieerde handballende opbouw rij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *