Als twee werelden elkaar kruisen…

Dan zijn wij alleen maar winnaars. En die winnaars dat zijn wij Poldernaren.

Afgelopen weekend kregen Alberto en Tanita van Eeterij en Drinkerij de Polderei te horen, net zoals als alle horeca ondernemers, dat ook hun zaak nog zeker tot 21 mei dicht blijft.

Dit is flink balen natuurlijk. Naast de financiële strop die steeds zwaarder wordt, mis je ook gewoon het uitvoeren van je werkzaamheden, dat wat je het allerliefste doet. En dat is mensen blij maken, verzorgen, verwennen en uiteindelijk met een goed gevoel en gevulde buik weer naar huis laten gaan aldus Tanita.
Nu hebben wij de afgelopen tijd al mogen meegenieten van de creativiteit van deze onderneemster, want stil zitten of bij de pakken neerzitten, dat komt niet in haar boekje voor. Zo hebben ze bij de Polderei wekelijks op donderdag en vrijdag wisselende daghappen, zodat het voor iedereen mogelijk is om lekker te smullen van de Polderei. Met de Pasen hadden ze een overvolle Polderse paaskist en daarnaast zorgen ze ook nog even voor een leuke quiz.

En wat ga je dan doen als Koningsdag voor de deur staat en de deuren niet open mogen?
Dan sluit je de handen in 1 met de beste kaasboer van het dorp “Kaas en Jakob” en dan stel je een Koninklijke Polderse borrelbox samen, waarbij iedereen al het water in de mond loopt bij alleen al het lezen er van.
Wij noemen: Ondere andere een stuk brokkelkaas met vijgendip, stuk kruidenkaas en Spaanse worst van Jacob. Danvoegt Alberto hier nog even zijn Slagroomtruffels en Handgemaakte kogeltruffels aan toe. Daarbij een heerlijk flesje wijn van de Polder en een cadeaubon en dan kunnen wij u zeggen dan zijn we er nog niet.

Hebben wij u nu ook nieuwsgierig gemaakt? Kijk dan even op op de website daar staat precies wat er allemaal in deze heerlijke box zit. Ook leest u daar hoe u snel en makkelijk kunt bestellen! (Bestellen kan tot zondag, zorg ervoor dat u niet te laat bent).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *