Alweer de laatste dag PK 2019!

Het is maandag, dat betekent dat alweer de laatste dag van de kermis is aangebroken. Velen zullen dit jammer vinden, maar wij denken velen ook weer niet 😉 

Vandaag is er weer genoeg te doen in het Wapen van Holland, de Polderei en natuurlijk op de kermis zelf. Vele kinderhartjes gaan weer harder kloppen bij het zien van de botsauto’s, de cityhopper, vliegtuigjes, eendjes vissen en natuurlijk de ouderwetse zweefmolen! Met grote ogen wordt er gekeken naar al die mooie knipperende lichtjes en muziek. De welbekende kreten die door de speakers klinken zoals: we stappen niet in en we stappen nog niet uit, en weer een rondje, of de oh jehhhhh, alweer iemand gewonnen! 

Kermis staat voor plezier, lachen, samen zijn, sociaal, een drankje doen. Het lijkt erop dat deze kermis 2019 rustig gaat verlopen, zoals het ook hoort. Op wat kleine vernielingen na helaas, is het rustig verlopen tot nu toe. Voor degene die naar de kermis gaan vandaag, geniet ervan en heel veel plezier. Zoals Raakt Media iedere keer weer zegt. Doe geen dingen die je normaal thuis ook niet doet, hou het netjes en lach! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *