Autovakmeester Schaap komt naar Anna Paulowna

Ja, je leest het goed, autovakmeester Schaap uit ’t Zand komt naar Anna Paulowna en wel in het pand van voorheen Temme aan de Molenvaart. Vanaf 3 juli krijgt het team van Schaap de sleutel van de voormalige eigenaar en gaan dan volop aan de bak om het pand de look van autovakmeester Schaap te geven.

“Ooit heel klein begonnen in Oudesluis”, vertelt de trotse eigenaar Aad, “om daarna door te groeien naar een nieuwbouwplan in ’t Zand op industrieterrein Kolksluis.” Inmiddels zijn ze ook hier uit hun jasje gegroeid en gaan ze zich aan de Molenvaart klaar maken voor de nieuwe generatie. Een mooie, ruime, centraal gelegen ruimte met genoeg groeimogelijkheden, biedt het bedrijf mooie kansen voor de toekomst.

Uiteraard draait de zaak in ’t Zand tijdens de verbouwing in Anna Paulowna gewoon door en ben je op het oude stekkie van harte welkom.

Maar vanaf 10 augustus zijn zowel nieuwe als vaste klanten van harte welkom in het nieuwe pand en staat het team, uiteraard met dezelfde service zoals iedereen gewend is, weer voor jullie klaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *