B-Balance zwemmen gaat verhuizen van bad

Jullie hebben al veel kunnen lezen over Betty en haar bedrijf B-Balance Zwemmen. Zoals jullie dan ook weten gaf Betty les in Julianadorp in zwembad de Lier en in Zwembad de Schots in Den Helder. Nu kunnen wij jullie als 1 van de eerste melden dat Betty gaat verhuizen met haar bedrijf naar andere zwembaden. 

Het was even peentjes zweten voor Betty van Vossen haar bedrijf B-Balance Zwemmen, want of zij terecht kon bij de baden die zij voor ogen had was nog even onzeker. Na 10 jaar in Zwembad De Schots in Den Helder te hebben gewerkt en daarna 12,5 jaar in Zwembad De Lier in Julianadorp, is het bij deze baden dus helaas klaar. Maar waar de ene deuren open gaan, gaan dus andere deuren weer mooi open. Uiteindelijk is dan ook alles rond gekomen met de andere zwembaden en gaat Betty lesgeven in het Heersdiep in Den Helder, Landal Resort Ooghduyne in Julianadorp en in Breezand in Den Krieck!

Dus de mooie toekomst blijft voortduren en het fijne blijft gewaarborgd, waar haar klanten blij mee zijn en zij zelf natuurlijk ook . Betty heeft een mooie tijd gehad in de vorige zwembaden en gaat met de andere door voor een goede samenwerking met ABC Zwemlessen, Samen Leren Zwemmen, Baby Zwemmen, Peuter Survival, Individuele Zwemlessen, Zwangeren Zwemmen en 55 plus Zwemmen.

Het bedrijf mag dan ook gewoon onder de eigen bedrijfsnaam les gaan geven in de diverse zwembaden. Neem eens een kijkje op de site voor de verschillende doelgroepen en de nieuwe tijden.

Voor meer info of vragen:

Betty van Vossen

06-23187355

www.b-balance.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *