B-Balance zwemmen is er voor iedereen

Je kind zijn eerste zwemles is altijd weer een mijlpaal, sommige zijn echte geboren waterratjes en sommige vinden het drie keer niks.

Zou het dan niet fijn zijn om samen met je kind het zwembad in te gaan en het te ondersteunen in de eerste slagen van een oer Nederlands fundament zwemmen! Dit kan gewoon en nog dicht bij u in de buurt ook, Betty van Vossen eigenaresse en zwemlerares van B-Balance zwemmen in Julianadorp is letterlijk een warm bad voor kinderen en ouders. Op een duidelijke maar liefdevolle manier leert Betty de kinderen zwemmen en watervrij zijn.

Al 12 jaar geeft zij zwemles in de zwembad de Lier in Julianadorp bij ´s Heeren Loo. De doelgroepen zijn: Baby/Peuter Survival, zwangeren, samen leren zwemmen A/B en C diploma, Aqua Relax, Individuele zwemles, en meer bewegen voor ouderen. Wat uniek is bij Betty is dat je samen met je kind het hele traject kan doorlopen, beginnend al met zwangerschapszwemmen. Stap voor stap ga jij samen met Betty het hele traject door tot aan dat felbegeerde papiertje het diploma voor je kind.

Niet alleen kinderen staat centraal bij Betty maar ook de doelgroep ouderen. Speciaal voor mensen vanaf 55 jaar heeft Betty meer bewegen voor ouderen. Op een rustige wijze worden er in het water oefeningen gedaan, gezwommen en bewogen. Alles gaat op hun eigen tempo en op een fijne rustige wijze. Wat heel erg goed is om nog te vermelden is dat Betty ook Aqua Relax geeft in het zwembad. Aqua relax wordt gegeven in warm water, en er worden oefeningen aangeleerd die ervoor zorgen dat het lichaam zich geheel ontspant. Hierdoor verdwijnen vermoeidheid en stress, verminderen angst- en pijn gevoelens en wordt de celstofwisseling gestimuleerd.

Betty is gediplomeerd natuurgeneeskundige therapeute. Zij heeft al jaren een eigen praktijk, genaamd B-Balance. Door verschillende therapieën toe te passen kan zij bij allerlei psychische en lichamelijke klachten lichaam en geest weer in balans helpen brengen. Op deze manier kan zij mensen van hun klachten afhelpen of ervoor zorgen dat deze sterk verminderen. Aqua Relax vormt op deze therapieën een welkome aanvulling.

Maar ook voor mensen die gewoon even helemaal tot rust willen komen, is deze avond een aanrader. Je kan dus na het lezen van dit verhaal wel stellen dat je bij Betty aan het juiste adres bent op het gebied van zwemmen, bent u nou nieuwsgierig geworden neem vrijblijvend contact op of ga een keer kijken bij een zwemles. Het is op een steenworp afstand van de Polder, je gaat het pondje over en je bent er al bijna. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *