B-Balance Zwemmen staat nooit stil…..

Het is op het moment rustig in de zwembaden, eigenlijk gewoon compleet stil! Vanwege de Corona uitbraak mag er niet meer gemeenschappelijk gesport worden. Dus dat betekend dat er ook niet gezwommen mag worden. Dat is natuurlijk ontzettend vervelend voor alle mensen die zo gek zijn van zwemmen, maar dat is ook zeer vervelend voor zwemscholen.

Zo ook voor Betty van Vossen, eigenaresse van B-Balance Zwemmen. Op alle drie haar plekken waar zij lesgeeft staat het stil, dat is natuurlijk bijzonder vervelend voor Betty. Maar zij benadrukt ook dat het vervelend voor de jeugd is die les heeft bij haar, er word nu niet gezwommen en dat betekend geen vooruitgang. Ook het zwangeren zwemmen en het zwemmen voor de ouderen onder ons staat stil. Maar gezondheid staat voorop benadrukt Betty, dus het is zoals het is.

Betty staat natuurlijk niet stil in deze tijd. zij is al weer druk met lessen voorbereiden. Want na deze periode staat zij er absoluut weer voor alle mensen. Diploma’s moeten gewoon behaald worden, als het ”normale” leven zich weer gaat hervatten dan zal Betty weer klaar staan op alle drie haar adressen waar zij les geeft! Betty kijkt uit jullie allemaal weer te ontvangen dan. Kijk ook op haar site www.b-balance.nl voor de laatste updates.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *