T.V.A.P. doet mee aan landelijke campagne “Balletje slaan?”

Heb jij altijd al eens een balletje willen slaan op de tennisbaan, maar is het er tot nu toe nog nooit van gekomen? Dan is nu je kans! Wijzijntennis.nl, een organisatie opgericht door vrijwilligers die het Nederlandse tennis ondersteunen, hebben de campagne “Balletje slaan” opgericht.

Hun missie
1 Zoveel mogelijk mensen de baan op krijgen die: onvoldoende actief zijn, altijd al een balletje wilden slaan, tennis weer willen oppakken of hun eigen sport nog niet mogen beoefenen als gevolg van coronamaatregelen.
2 De charme van de tennisgemeenschap laten zien: gastvrij, laagdrempelig en sociaal verantwoordelijk.
3 De prachtige eigenschappen van tennis onder de aandacht brengen. Niet alleen is tennis supergezond en coronaproof, het is een sport voor de hele bevolking: jong of oud, starter of gevorderd, een beetje roestig of topfit.

Landelijk doen er vele verenigingen mee, zo ook Tennis Vereniging Anna Paulowna en Baars Tennisschool, Iedereen die graag eens wil tennissen kan dat vanaf 8 juni doen bij een vereniging in de buurt. Deelnemen kan alleen, of samen met je dochter, neef, buurman of collega. Iedereen is van harte welkom. Op de verenigingen staan leden klaar om met jou een balletje te slaan. Het enige wat je hoeft te doen is je op te geven via deze link en de rest gaat vanzelf. Heb je nog geen racket dan is dat ook geen probleem, deze kan je lenen van de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *