Bert’s Boxx en Move Boxx

Bert’s Boxx en Bert’s Move Boxx,  is DE oplossing voor uw tekort aan opslag, zowel voor korte tijd als langdurig !

Bert’s Boxx is ontstaan dankzij Bert zijn oorspronkelijk bedrijf, Bert’s Indoor Spuitservice. En dit alles dankzij zijn klanten uit die tijd die vroegen: ‘als jij mijn huis komt spuiten, waar laat ik dan in de tussentijd mijn spullen ?’

Omdat Bert ruimte over had in zijn loods in Hippolytushoef, besloot hij in 2009 daar verschillende opslagunits te bouwen voor deze klanten. Hij noemde ze Bert’s Boxx.

Er zijn boxxen in veel verschillende maten te huur, van 1m2 tot wel 33m2 en natuurlijk alles wat daar tussen zit.

In de loop van de jaren zijn er nog locaties bijgekomen, omdat Hippolytushoef te klein bleek. Zo kwam in 2015 de Breeuwersweg 12, op het Kooypunt in Den Helder en in 2018 op hetzelfde Kooypunt de Blokmakersweg 6 erbij. 

Boxxen zijn een handige manier om thuis ruimte te creëren en toch bij je spullen te kunnen wanneer je dat wilt. Zodra je een Bert’s Boxx huurt krijg je een persoonlijke code voor de overheaddeur, waardoor je dagelijks van 06:00 uur tot 23:00 uur in je opslagunit terecht kunt. Zodra je deze code intoetst gaat de deur open, de verlichting aan en ook de camera’s, zo is er altijd toezicht. 

Op elke locatie staan plateauwagens en steekkarretjes die gebruikt kunnen worden van je auto naar je Boxx en omgekeerd, maar deze mogen niet mee naar huis of in je Boxx blijven staan…. Dat klinkt logisch toch ? Al zegt de realiteit soms iets anders.
Ook is er op elke locatie een goederenlift aanwezig om er voor te zorgen dat uw spullen makkelijk naar boven kunnen komen zonder gedoe.

Uw Boxx sluit u zelf af met een cilinderslot dat u bij Bert kunt kopen. De eerste maand huur krijgt u van Bert, u moet dan wel minimaal 2 maanden huren en u krijgt daarbij ook nog eens 5 stevige verhuisdozen van hem, dit onder het mom ‘leuker kunnen we het niet maken’.

Bij inschrijving betaalt u 1 maand huur, borg en eventueel het slot. Na 2 maanden gaat u dan per automatische incasso betalen. Wilt u geen gebruik meer maken van uw Boxx, zegt u schriftelijk of via mail op. Voor de 16de van de maand is uw Boxx op de laatste dag van de maand leeg en zonder slot achtergelaten. Mocht u na de 16de pas opzeggen loopt de huur automatisch een maand door. De borg krijgt u terug rond de 25ste van de volgende maand. 

Leuk om nog even te vermelden; wij krijgen vaak complimenten hoe netjes het er allemaal uit ziet. Bert is dan ook bijna elke dag een keer op de locaties aanwezig om te kijken of hij nog moet vegen of wat dan ook. In deze coronatijd worden knopjes, handgrepen, trapleuningen, alles dat er maar aangeraakt wordt door onze huurders, elke dag schoongemaakt met hygiënische doekjes. Ook geven wij geen hand meer, maar hopen dat we dat snel wel weer kunnen doen, want dat voelt toch nog steeds wel heel vreemd.

Wel heel leuk dat Bert zijn inzet zo wordt opgemerkt, hij is dan ook met recht trots op zijn bedrijf. Als iemand een Boxx wil huren of bekijken dan is dat altijd op afspraak, want door de 3 locaties is er niet altijd overal iemand aanwezig.

Sinds dit jaar is Bert ook volop met de Bert’s Move Boxx aan de slag, dit na enige jaren van voorbereiding. Waar u met de Bert’s Boxx altijd bij uw spullen kunt, is deze Move Boxx weer anders. Uw opslagruimte wordt dan voor uw deur thuis gezet en u loopt uw spullen zo vanuit huis de Bert’s Move Boxx in. Zodra deze vol zit belt u Bert en hij komt hem ophalen en slaat uw spullen droog en veilig op. Zodra u er klaar voor bent, na bijvoorbeeld een verbouwing of verhuizing, geeft u door wanneer u uw Bert’s Move Boxx weer voor de deur wilt hebben. Bert komt hem dan brengen op afgesproken tijd en adres. Deze Bert’s Move Boxx is er in 3 maten, 12m3 15m3 en 18m3

Het voordeel is dat u maar 2 x met uw spullen sjouwt en u hoeft geen aanhanger of busje te huren. Als u toch die tijd niet meer bij u spullen hoeft, is dit een stressvrije oplossing!

Bij de Bert’s Move Boxx zit een slot en u krijgt 10 verhuisdekens in bruikleen. De Move Boxx is elke 2 weken opzegbaar en u heeft het gemak dat Bert rijdt, wie wil dit nu niet ?

Sinds dit jaar is ook de vernieuwde website in de lucht, neemt u daar eens een kijkje als dit uw interesse heeft gewekt. Of u belt Bert, zowel voor een afspraak of informatie. Zijn nummer is 0625505272

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *