Best of Polder Events in zwaluwvlucht

Win eerste tickets

Zaterdag 13 juni vindt toch nog een speciale Polder Events plaats, live vanuit de Zwaluwvluchthal. In een verrassende setting brengt dj Marcel Meijer – die al heel wat jaren huis-dj is tijdens het evenement – het beste van alle edities in zwaluwvlucht de woonkamer in. Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Di-rect, Normaal, 2-Unlimited, Dirty Daddies, Nick & Simon, Golden Earring, Gerard Joling, De Dijk en Memphis Maniacs zijn slechts een paar namen die de ZAP-hal op zijn kop hebben gezet en nu weer voorbij gaan komen.

Meijer: “Hier houd ik van: lekker alles spontaan door elkaar heen draaien en mixen en we zien wel waar het feestje eindigt. In overleg met het bestuur hebben we hiervoor gekozen, zodat we toch een klein feestje kunnen aanbieden. Het is natuurlijk balen dat Polder Events niet op de normale manier kan doorgaan… net als al die andere feesten trouwens.” Hoewel Meijer deze speciale Polder Events-editie als ‘klein feestje’ bestempelt, wordt er niet halfslachtig gewerkt. “Het is alweer aardig uit de hand aan het lopen met de productie van komende zaterdag”, lacht hij. “Zorg maar dat de drankjes thuis klaar staan, want het wordt een brede mix van muziek en beelden vanaf 20.30 uur.”

Win Tickets
Voor deze opzet is een ticketverkoop, die maandagavond 8 juni om 19.00 uur start, via het Facebook-evenement ‘Polders Events – Special Edition – 2020’. Je bepaalt zelf wat je betaalt en met deze tickets maak je ook nog eens automatisch kans op vrijkaarten voor de eerstvolgende editie van Polder Events. Gaaf toch?!

Op de foto: Ria Wijnker, Joost van Weelderen, Jaimy Dekker en Marcel Meijer de opbouwgroep

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *