Gemeente en bewoners buigen zich over verkeerssituatie Westerland

De gemeente Hollands Kroon houdt maandagavond 25 november een bewonersbijeenkomst over de verkeerssituatie in Westerland. Tijdens deze bijeenkomst worden de aanwezigen bijgepraat over de verkeersaanpassingen die op korte termijn worden uitgevoerd. Ook worden de aanpassingen voor de lange termijn besproken. De bijeenkomst is bij camping Waddenzee, Westerlanderweg 43 in Westerland. De inloop is vanaf 19.45 uur, de start is om 20.00 uur.

Aanwonenden van de Koningsweg en Poelweg zijn per brief uitgenodigd. Uiteraard is iedereen die belangstelling heeft van harte welkom bij deze bijeenkomst. Wethouder Theo Meskers vertelt over de huidige stand van zaken. Daarnaast zijn politie en medewerkers van Hollands Kroon erbij om vragen te beantwoorden.

Om geen verkeerde verwachtingen te wekken, laat de gemeente weten op haar site: “Helaas is er op dit moment geen oplossing waarmee de totale verkeerssituatie direct opgelost kan worden. We gaan wel graag met u in gesprek over de mogelijkheden (op korte en lange termijn) die wij zien, en horen graag of u daar aanvullende ideeën over heeft.”

Aanmelden kan via deze link.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *