Bij dagbesteding ‘Net Even Anders’ zijn weer plaatsen vrij voor kinderen

Dagbesteding en dagopvang ‘Net Even Anders’ heeft weer ruimte voor deelnemers in de dagbesteding op basis van hun PGB of via de gemeente. Zoals de naam al doet vermoeden werkt het bij deze dagopvang net even anders.

Met een gedreven team begeleiders werken ze aan zinvolle dagbesteding voor kinderen met een beperking. “Onze kracht? Mensen helpen hun talenten te ontdekken en handvat te geven om te doen wat ze leuk vinden. Ik vind dat een uitdaging. Daar liggen ook mijn kwaliteiten. Mijn ideaal is tevreden, blije en gelukkige cliënten”, aldus Arjanne Riebot van ‘Net Even Anders’.

Fantasie en verbeelding krijgen alle ruimte
“We bieden goede zorg voor uw kind in een veilige, liefdevolle omgeving. Persoonlijke aandacht en plezier staan voorop. ‘Net Even Anders’ is óók de plek waar fantasie en verbeelding alle ruimte krijgen. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen en helpen we ze spelenderwijs te leren en de wereld te ontdekken. Elke dag iets bijzonders, dat maakt ons net even anders”, licht Tom Riebot toe.

Lezen nodigt uit tot spelen en praten
Ook lezen en voorlezen krijgen bij de dagopvang veel aandacht. Arjanne Riebot: “Lezen is goed voor de ontwikkeling van het taalgevoel en de woordenschat. Bovendien prikkelt lezen de fantasie en nodigt het uit tot spelen en praten. Verder hebben we aandacht voor bewegen. Kruipen, rollen, klauteren, springen en dansen. Met spelletjes stimuleren we kinderen in beweging te komen. En het is prima voor de motorische en sociale ontwikkeling.”

‘Net Even Anders’ is gevestigd aan de Stoomweg 43 in Breezand. Meer weten? Mail naar arjanneriebot@live.nl. Of kijk voor een impressie op de site: https://dagbestedingnetevenanders.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *