Teun Sprenkeling doet mee aan de Carbagerun 2020

Teun Sprenkeling woonachtig aan de Keinsmerweg in ´t Zand gaat volgend jaar september meedoen met de Carbagerun. Dit gaat hij doen onder de naam van Team Blij op de Boerderij. Deze naam heeft hij gekozen omdat zijn ouders een zorgboerderij runnen genaamd Blij op de Boerderij. Teun is een maatschappelijk zeer betrokken jongeman en wilde dolgraag een keer de carbage run rijden. Zodoende dat hij zich op 5 september jongstleden heeft ingeschreven om dit te gaan doen.

In september 2020 gaat het eindelijk gebeuren, want Teun is ingeloot en zit er dus bij! Met Teun zijn enthousiasme heeft hij ondertussen het hele gezin aangestoken met het runner virus. Doordat Teun een teamnaam moest bedenken werd dat dus Blij op de Boerderij, dit omdat hij zoals al eerder vermeld in het stuk deze naam zelf heeft bedacht toen zijn ouders in 2012 een zorgboerderij gingen starten voor mensen met een zorgvraag. Omdat Teun en het gezin vinden dat er met een extra doel gereden moet worden, werd er nagedacht over welk doel dat moest gaan zijn, want met de boerderij zijn ze bij vele goede doelen betrokken.

Om een zo breed mogelijk doel te bereiken, is er gekozen voor de Hersenstichting. Deze keuze kwam ook mede door ervaring binnen het gezin en de dagbesteding. Maar deze stichting is ook heel breed en divers, denk bijvoorbeeld aan hersentumoren, herseninfarct, dementie, alzheimer, Parkinson, autisme, migraine, burn-out, psychische problematiek en andere N.A.H aandoeningen. Wilt u Teun nou steunen en zodoende de Hersenstichting steunen, dat kan via deze link: https://actie.hersenstichting.nl/team/blij-op-de-boerderij?utm_source=kentaa&utm_medium=whatsapp&utm_campaign=hersenstichting. Wij van Raakt Media wensen Teun en zijn team alvast heel veel succes met de voorbereidingen op de run en dat je maar veel geld mag ophalen voor dit goede doel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *