Blog 9, voorlopig de laatste

Vandaag schrijf ik voor u mijn voorlopig laatste blog. Door het coronavirus is reizen al weken niet mogelijk en niemand kan met zekerheid zeggen wanneer we weer op reis kunnen en mogen naar mooie bestemmingen in het buitenland. 

De afgelopen weken heb ik geprobeerd u mee te nemen op virtuele reizen of kennis laten maken met inspirerende reisboeken. En er zijn waarschijnlijk nog veel meer andere onderwerpen om blogs over te schrijven, zelfs wanneer we niet op reis kunnen. 

Maar, daar ben ik deze blog niet om begonnen. Ik wilde u meenemen naar verschillende plekken in de wereld. En omdat het nu fysiek niet mogelijk is om te reizen, blijft het mij een dubbel gevoel geven een reisblog te schrijven. Daarom heb ik, in overleg met Ramona, besloten dat dit voorlopig mijn laatste blog is. Ik zeg voorlopig, want op het moment dat we weer allemaal kunnen en mogen reizen, zal ik dit blog zeker weer oppakken!

Ik hoop dat u mijn blogs heeft gewaardeerd, ook in deze rare tijden. Bedankt voor het lezen!

En tenslotte wil ik nog een ‘thuisblijftip’ meegeven, welke natuurlijk een link heeft met reizen.

Ken u de Lego Architecture? Mijn man vindt dit geweldig! Ik moet er eerlijk bij zeggen dat ik er te weinig geduld voor kan opbrengen, haha. Met deze Lego maakt u verschillende wereldsteden. En het lijkt simpel, maar dat is het zeker niet kan ik u vertellen! 

Een leuk tijdverdrijf, een goede binnen-activiteit en het neemt u even mee op reis. 

Wilt u nu meer weten over de laatste stand van zaken rondom reizen en wat ik daarin voor u kan betekenen?

Neem dan gerust een kijkje op:

www.mariekevanoorschot.nl

https://www.facebook.com/TravelXLMarieke/

Of bel mij op 0653132415.

Graag tot ziens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *