Brainstormavond ZAP voetbal

Afgelopen dinsdagavond was er een brainstormavond over ZAP voetbal voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. De overvolle kantine was een heel goed teken en gaf de werkgroep een trots gevoel. De aanwezigen bestonden uit een gemixt gezelschap van spelende leden, supporters, bestuursleden, ouders, coaches, trainers, begeleiders, scheidsrechters, vrijwilligers, man, vrouw, jong, oud, van voetbal, maar ook van tennis en handbal.

Vanuit de KNVB werd de avond geleid door Aart Korenhoff, een oude bekende, die in het verleden ZAP op de kaart heeft gezet. Dit was een pracht mogelijkheid voor iedereen om zijn zegje te doen en mee te denken in plaats van aan de zijlijn te staan. “Er bleek dat er heel veel is waar wij als ZAP-pers trots op zijn, dat we weten waar ZAP voor staat, wie we willen zijn en wat we willen uitstralen. ZAP is een club waar je graag bij wil horen! Ook zijn we aan de slag gegaan met verbeterpunten, veel dingen gaan al heel erg goed of lijken goed te gaan, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Hieruit zijn door de aanwezigen vijf prioriteiten gekozen die we het belangrijkst vinden. Zo kunnen we blijven werken aan onze missie en langetermijnvisie.”

Het is niet gebleven bij alleen praten en brainstormen, een werkgroep was al gevormd, maar is aangevuld met de ‘aanvoerders’ van de vijf doelen, en zij gaan al meteen aan de slag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *