Brief van huisartsenpraktijk Breezand

Beste volgers van Raakt Media/patiënten uit onze praktijk.

Dank dat u even de tijd wilt nemen om deze brief van ons te lezen. Momenteel zijn wij zoals bij u aangegeven zoekende naar een manier van communiceren waarmee wij een zo breed mogelijk publiek bereiken. Helaas is de CTR momenteel met vakantie, maar gelukkig draaien de dames van Raakt Media gewoon door en hebben wij de mogelijkheid van hen gekregen om jullie via hun kanaal te informeren.

Zoals u hopelijk begrijpt gaan wij momenteel door een hele drukke rollercoaster heen, maar zijn wij zeker weten dankbaar voor de patiënten die nog steeds aangesloten zijn bij ons en samen met ons de toekomst aangaan. Zoals bij de presentatie al benoemd gaat wel het een en ander veranderen, maar over deze stappen blijven wij met u in gesprek.


Omdat er momenteel zoveel processen gaande zijn en wij geen ruime ruimte konden krijgen in Veerburg, was het besluit genomen om de bijeenkomst van afgelopen donderdagavond 25 juli niet door te laten gaan. Wel willen wij u alvast op de hoogte stellen van de gang van zaken op dit moment.

Hoe gaat het nu binnen de Praktijk?

Afgelopen weken hebben wij alle spullen verhuisd vanuit Anna Paulowna naar Breezand, de praktijk is hier nu helemaal ingericht. De rust keert bij ons en de patiënten beetje bij beetje terug. Huisartsen van Veen en van der Meij zijn werkzaam op het moment, zij worden ondersteund door Assistentes Jose Smiers, Nathalie Hamerslag, Ina van der Groot, Helena de Vos en Merie Flohr. Voor de POH-S zorg de POH-GGZ en de ouderenzorg zijn ook de vertrouwde gezichten aanwezig, Cindy Keurs, Cecilla van Heijningen, Simone Oosterling, Petra Wessels, Beaudine de Groot, Carin van Paridon en Lammy Pol. Samen met dit team gaan wij door met bouwen, leveren wij u de zorg zoals u deze van ons gewend bent en nemen wij uw punten van feedback mee om de praktijk nog beter te maken.

Welke keuze heeft u als patiënt?

Wij krijgen vele verontrustende telefoontjes van patiënten van “wat moet ik nou doen”, “ik moet over van mijn zorgverzekeraar, is dat zo?” “ik ben overgestapt maar dat wil ik achteraf eigenlijk niet” Wij kunnen daar heel eerlijk over zijn. In Nederland is iedereen vrij om een keuze te maken bij welke huisartsenpraktijk hij of zij zich in laat schrijven. Anders dan de geruchten misschien doen klinken gaat Huisartsenpraktijk Breezand gewoon door. En staan wij ook open voor patiënten buiten Breezand. 
Heeft u de keuze gemaakt om over te stappen naar een andere Huisartsenpraktijk dan hoeft u zich daar alleen in te laten schrijven, uw gegevens gaan automatisch die kant op. 
Mocht u om welke reden dan ook spijt van uw overschrijving krijgen, dan kunt u zich altijd weer bij ons inschrijven. De procedure is hetzelfde als hierboven omschreven.

Bent u bij ons patient gebleven dan garanderen wij dat alle kosten voor de gezondheidszorg die wij leveren gewoon vergoed gaan worden door alle zorgverzekeraars. U bent dus niet verplicht om u over te laten schrijven naar een andere praktijk.

Wij gaan onze ingeslagen weg in, hebben vertrouwen in de toekomst en willen alleen het beste voor onze patiënten. Mocht u na het lezen van deze brief nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen op de manier die voor u het prettigste werkt. Dit kan door naar ons te mailen info@hap-apbz.nl of te bellen naar 088-1003000. Ook kunt u alle verdere informatie vinden op www.hap-apbz.nl

Dan of u nu nog wel patiënt bij ons bent of niet, willen wij met de volgende woorden deze brief graag afsluiten “zorg in deze dagen van warmte goed voor uzelf en voor elkaar, drink voldoende water en zorg voor voldoende afkoeling”.

Vriendelijke groeten,

Team van praktijk van Heusden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *