By Rose Flowers neemt alle zorg omtrent rouwboeketten uit handen

By Rose Flowers van Roos Gouwenberg staat voor persoonlijk bloemdesign die ‘Raakt’. “Het allermooiste aan mijn vak vind ik het werken met mensen. Iedereen heeft verschillende wensen en om daar een passend bloemwerk bij te maken vind ik heel mooi. Op een moeilijke dag van afscheid nemen spelen rouwbloemen een belangrijke rol. Ze symboliseren de liefde voor de overledene en brengen de laatste groet die u als familie en vrienden aan hem of haar wil overbrengen”, vertelt Roos.

Tot en met de dag van de uitvaart goede kwaliteit
Met passend bloemwerk in elk gewenste stijl helpt ze u graag uw geliefde te eren op een respectvolle en liefdevolle wijze. “Ik kom bij de mensen langs om alle wensen te bespreken. Er is zo veel mogelijk en voor elk budget is er een een persoonlijk en liefdevol bloemenafscheid te realiseren. Variërend van bescheiden boeket of arrangement tot florale aankleding van de rouwkamer. Ik streef naar de hoogste kwaliteit en zorg persoonlijk dat het bloemwerk tot en met de dag van de uitvaart van goede kwaliteit is.”

Geen zorg voor nabestaanden
Indien gewenst komt Roos elke twee dagen langs voor de verzorging van de stukken zodat de nabestaanden hier geen zorg van hebben. Al deze services maakt dat juist By Rose Flowers zo uniek is. Zo veel service vindt u haast nergens.

By Rose Flowers is maar liefst zeven dagen per week bereikbaar. Niets is te gek en bijna alles is mogelijk.

By Rose Flowers, 06-51431893.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *