Chaos uit je Hoofd neemt intrek in oude consultatiebureau

Marije Koelman opent 1 februari haar pand in Anna Paulowna. Ze neemt har intrek in het oude consultatiebureau. Ze viert deze feestelijke opening tussen 10.00 en 12.00 uur. Haar praktijk heet Chaos uit je Hoofd en ze houdt zich hoofdzakelijk bezig met coaching. Eigenlijk zegt de naam wel genoeg.

Ze weet het uit ervaring: “Iedereen is het overzicht wel eens kwijt, zeker in de razende tijd waarin wij tegenwoordig leven. Ik wil het taboe erop doorbreken. Want ik merk dat dat er nog steeds is. Ik coach mensen om beter om te gaan met die drukte in hun hoofd. De chaos in je huis, op je werk, in je leven, letterlijk en figuurlijk de chaos een plekje te leren geven en het op te schonen tot stabiliteit en rust.”

Buddy, steun en kick
Daarvoor heeft ze diverse opleidingen gevolgd. Hoewel ze geen psycholoog is, houdt ze wel van het zogenoemde ‘hands-on’ werken. Ze legt uit: “Ik bied handvatten om de chaos te controleren. Na het eerste gesprek stellen we samen een plan op en volgt een aantal afspraken. Ik wil die buddy zijn en een steun in de rug en als het nodig is af en toe de zogenoemde ‘kick under your but’ geven. Die hebben we allemaal toch wel eens nodig.”

Kijk voor meer
Meer weten over wat deze coach voor u kan betekenen? Kijk dan op haar Facebookpagina www.facebook.com/Chaosuitjehoofd/ of op haar site: chaosuitjehoofd.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *