Chaos uit je hoofd!

Altijd klaar staan voor anderen, behulpzaam, luisterend oor en een duizendpoot, over wie ik het heb? Marije Koelman uit Anna Paulowna natuurlijk.

Bij vele is Marije bekend door stichting Make over Mansion, zij was degene die deze stichting geboren liet worden. Jarenlang heeft Marije dit met liefde en plezier gedaan en met volle overgave, maar na eenaantal jaar kwam bij haar ook het besef dat dit niet de richting was waar haar hart lag.
Als moeder van vier kinderen, waarbij een roerig gezinsleven hoort, een zoon met adhd en dan als toetje een tweeling, waarvan er vermoedens zijn dat er ook een vleugje adhd in voort raast is het best wel heftig zo op zijn tijd. Marije is dan ook echt heel wat gewend en dit was ook de reden dat zij dacht, ik wil anderen helpen die in zo´n soort situatie zitten en het geheel even niet meer overzien.

Na diverse opleidingen gevolgd te hebben en nog een studie aan het volgen is, zette zij de dappere stap om voor haar zelf te gaan met “Chaos uit je hoofd”. Want dat kan het soms gewoon zijn, een chaos! Ze merkt wel dat er nog een beetje een taboe op heerst bij mensen om hierover te praten, zij wilt dit gaan doorbreken. Waarom die taboe? Iedereen is het overzicht wel eens kwijt, zeker in de razende tijd waarin wij tegenwoordig leven. Marije wilt dit gaan veranderen en ermee aan de slag gaan. Het zou toch geweldig zijn als zij als ervaringsdeskundige jou kan gaan helpen/coachen om beter om te gaan met die drukte in je hoofd. De chaos in je huis, op je werk, in je leven, letterlijk en figuurlijk de “chaos” een plekje te leren geven en het op te schonen tot stabiliteit en rust.

Marije is natuurlijk geen psycholoog, maar zij houdt wel van het zogenoemde hands on werken. Zij gaat jou handvatten bieden om de chaos te gaan controleren in je hoofd. Na een gesprek wordt er samen een plan opgesteld, en volgen er daarna een aantal afspraken, zij komt zelfs ter plekke je helpen als dat wenselijk is. Naast de opleidingen die zij gevolgd heeft weet Marije als geen ander hoe warrig het in je hoofd kan zijn, daarom gelooft zij oprecht dat zij jou kan gaan helpen in het hele traject om weer rust te gaan creëren. Zij wordt jouw Chaos uit je hoofd buddy en zal jou steun in de rug gaan zijn, je zooi gezel en je af en toe als het nodig is de zogenoemde kick under your but te geven, want tja let’s be fair, die hebben wij allemaal wel eens nodig. Marije is niet van de stempeltjes want uiteindelijk zijn wij allemaal anders, de kunst is alleen jezelf te accepteren met al je gebreken en erover te praten. Ga jij vandaag nog de stap zetten om die chaos uit je hoofd te ruimen? Bel Marije Koelman dan, en samen zet je de eerste stappen naar rust en ruimte in je hoofd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *