Cindy Tas trots op vijf jaar leerondersteuning en coaching

Cindy Tas runt al sinds vijf jaar haar eigen praktijk. Een leercoachingbedrijf voor kinderen en volwassenen in ’t Zand. Nou ja, het is nog niet helemaal vijf jaar geleden. Het is in januari volgend jaar een half decennium geleden dat ze begon met coaching, leerondersteuning en trainingen. Dat wordt dus een feestmaand, belooft ze.

Wie wil weten hoe die feestmaand eruitziet, doet er goed aan haar Facebook-pagina te (blijven) volgen om zo op de hoogte te blijven. “Ook voor een leuke winactie die al in december start”, drukt Cindy ons op het hart. 

“Ik heb bijna 18 jaar in het basisonderwijs gewerkt. Nu geniet ik alweer vijf jaar van het afwisselende werk in mijn praktijk. Het ene moment ben ik breuken met behulp van bewegend leren aan het doen met een groep-8-leerling en een uur later werk ik aan het zelfvertrouwen van een gezellig meisje uit groep 5. Om de volgende dag weer een studiemiddag op een school te mogen verzorgen of een middelbare scholier te begeleiden in leren plannen en leren. Geen dag is hetzelfde en geen hulpvraag is dezelfde. Dat maakt mijn werk heel leuk en interessant!”

Meer weten over de praktijk van Cindy Tas? Kijk op haar site: https://cindytas.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *