Coach Cindy Tas geeft kinderboeken weg

Na 18 jaar als leerkracht in het basisonderwijs te hebben gewerkt is Cindy Tas uit ’t Zand een praktijk voor leerondersteuning, coaching en training gestart. En in januari viert ze het inmiddels 5-jarig bestaan van haar praktijk! Op 1 januari geeft ze daarom vier keer een prachtig kinderboek weg: ‘Bonje in mijn beestenbrein’. 

Herkenbare ‘hoofdzaken’
Dit boek is geschreven door Ryanne Roozendaal uit Schagerbrug. Een boek met verhalen over dieren om herkenbare ‘hoofdzaken’ bespreekbaar te maken met een kind. Zaken als perfectionisme, fouten maken, je anders voelen, et cetera. De verhalen zijn op rijm en lezen lekker (voor). 

Liva Heersbeest
Cindy is vooral gek op het verhaal van Liva Heersbeest. “Dit gebruik ik veel in mijn praktijk”, vertelt Cindy. “Kinderen herkennen zich in Liva. Liva wil het heel graag goed doen en maakt liever geen fouten. Een mooi verhaal om tijdens bijvoorbeeld faalangstbegeleiding in te zetten.”

Bonje in mijn beestenbrein
Wilt u ook kans maken op een exemplaar van ‘Bonje in mijn beestenbrein’? Ga dan snel naar de Instagrampagina (www.instagram.com/cindy_tas)  of de Facebookpagina (www.facebook.com/praktijkcindytas) van Cindy. Op beide kunt u een exemplaar winnen. En niet alleen voor uzelf, maar u kunt er ook nog één winnen voor iemand anders!

Meer weten over de praktijk van Cindy Tas of over de leerondersteuning, coaching of training? Kijk dan op de website van Cindy (www.cindytas.nl).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *