Computerfluisteraar beantwoordt vragen van Raakt-lezers

De Computerfluisteraar gaat vanaf deze week in op vragen van onze lezers. Achter deze ‘fluisteraar’ gaat Dae Punt schuil. Met zijn bedrijf Punt & Partners automatisering in Schagen helpt hij gezinnen, kleine en grote bedrijven om hun computers en computerachtige apparaten beter te laten werken. Of zoals hij het noemt: “Eigenlijk alles met een batterij of een stekker.”

Overal veilig internet
Hapert de WiFi of het internet? Groeit uw bedrijf en heeft u een server nodig of is de oude server, computer of printer aan vervanging toe? “Dit doen we in het klein en in het groot. Maakt een bedrijf gebruik van seizoensarbeiders en wilt u dat iedereen snel en veilig contact kan houden met het thuisfront? Of wilt u uw mail en archief overal veilig kunnen benaderen? Wij regelen het zonder dat u uit de lucht hoeft en met zo laag mogelijke onderhoudskosten.”

Nieuwe blogger
Sinds de start van Raakt Media staat Dae ons al bij met onze techniek. Daarom hebben wij hem gevraagd om blogger te worden. Onder de naam Computerfluisteraar beantwoordt hij vragen van lezers.

Heeft u een vraag? Stel deze via onze site.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *